KIPEXPRESS

KIPEXPRESS Wees er als de kippen bij!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 309 beoordelingen
29 nov 2019 om 21:27 Geen patat wat ik normaal krijg
25 nov 2019 om 11:10 Ontzettend lekker eten. Malse kip, goed klaargemaakt en lekker wat kleine extra's als sla en appelmoes bij de bestelling gekregen!
18 nov 2019 om 10:44 Erg lekkere pik , lekker gekruid , en lekkere frietjes Top ervaring
28 okt 2019 om 21:35 Het was lekker en op tijd. De kip was lekker gemarineerd maar het vel was te zacht en vet naar mijn smaak. De patat friet was lekker. Waar voor je geld, als je beter wilt betaal je meer
23 okt 2019 om 19:51 Kipsate was prima maar de frietjes (geen franse maar met schil overigens) waren superslap en niet helemaal gaar gefrituurd. Niet te eten dus . En nog wel speciaal gevraagd om extra doorgebakken friet.
21 okt 2019 om 9:53 Het eten was niet meer warm toen ik het kreeg en ik vond bij de kip veel botjes tussen het vlees.
20 okt 2019 om 20:05 De bestelling was niet volledig. Ik heb het nog even gecontroleerd, maar de cola die ik had besteld zat er niet bij.
6 okt 2019 om 20:52 Op thuisbezorgd stond een verwachte bezorgtijd van 45 minuten, maar daar trekken ze zich lekker niks van aan, al na 20 minuten stond de bezorger op de stoep :) Lekker gegeten, de kipsalon was een succes! Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.
4 okt 2019 om 22:12 Snelle bezorging, stond ervan te kijken (wel op tijd besteld tegen 6-en toen het waarschijnlijk nog niet druk was). Sate voor twee besteld, vond het helaas wat tegenvallen. De pindasaus was een waterige / olieachtige substantie. Patat wel erg lekker!
29 sep 2019 om 20:25 Helaas was het een half uur te laat, en we hadden een hele kip besteld maar kregen de helft. Gelijk gebeld en er werd gelijk op gehandeld. Half uur later werd er opnieuw gebracht. Enkel bleek dit geen vaste bezorger en dat was helaas te merken.
6 sep 2019 om 21:12 teveel eten in 2 tasjes gepropt, waardoor alles in de verdrukking zat, sausen uit de bakjes gelopen smaak wel okay
1 sep 2019 om 21:26 Lekkere saté!